Jedna z moich ulubionych past. Idealnie sprawdzi się na kanapki. Możesz ją przechowywać w lodówce nawet przez kilka dni.

Subskrybuj

Pasta z makreli

Składniki

  • 0.5 szt cebuli
  • 1 szt ogórków kiszonych
  • wędzona makrela
  • kilka łyżek majonezu

Przygotowanie

  1. Pół cebulki siekam na bardzo drobną kosteczkę.
  2. Dodaję pokrojonego ogórka kiszonego.
  3. Z wędzonej makreli wyjmuję w całości kręgosłup i delikatnie wybieram mięso makreli.
  4. Dodaję kilka łyżek majonezu i wszystko dokładnie mieszam.
Jeśli podoba Ci się ten przepis, udostępnij go. Dzięki! :-)Oznacz mnie na Instagramie @lenagryszko

Przepisy, które również mogą Cię zainteresować

Zobacz wszystkie przepisy
O autorze posta:
Lena Gryszko

Jestem inicjatorką PrzepisyTradycyjne.pl. Gotowanie jest moją pasją. Będąc jeszcze małą dziewczynką chętnie sięgałam po garnki. Kuchnia jest dla mnie miejscem, w którym czuję się wolna, zdaję się na swoją intuicję ale też i wiedzę. Uwielbiam karmić innych i być karmioną. Nie wyobrażam sobie życia bez dobrego jedzenia.

Chcę zobaczyć jak Ci wyszedł przepis! Oznacz mnie na Instagramie @lenagryszko