Jedna z moich ulubionych past. Idealnie sprawdzi się na kanapki. Możesz ją przechowywać w lodówce nawet przez kilka dni.



Pasta z makreli
Składniki
- 0.5 szt cebuli
- 1 szt ogórków kiszonych
- wędzona makrela
- kilka łyżek majonezu
Przygotowanie
- Pół cebulki siekam na bardzo drobną kosteczkę.
- Dodaję pokrojonego ogórka kiszonego.
- Z wędzonej makreli wyjmuję w całości kręgosłup i delikatnie wybieram mięso makreli.
- Dodaję kilka łyżek majonezu i wszystko dokładnie mieszam.


Jeśli podoba Ci się ten przepis, udostępnij go. Dzięki! :-)@lenagryszko
Oznacz mnie na Instagramie 

Przepisy, które również mogą Cię zainteresować

O autorze posta:
Lena Gryszko Chcę zobaczyć jak Ci wyszedł przepis! Oznacz mnie na Instagramie @lenagryszko

Jestem inicjatorką PrzepisyTradycyjne.pl. Gotowanie jest moją pasją. Będąc jeszcze małą dziewczynką chętnie sięgałam po garnki. Kuchnia jest dla mnie miejscem, w którym czuję się wolna, zdaję się na swoją intuicję ale też i wiedzę. Uwielbiam karmić innych i być karmioną. Nie wyobrażam sobie życia bez dobrego jedzenia.

