Typ dania
                                
                            
                        
                        
                            
                                Rodzaj kuchni
                                
                            
                        
                    
                            Przepis z kolekcji
                            
                        
                    
                    
                        
                            Składniki
                            
                        
                    
                
                    
    
    
Reklama
                
            
                Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Tak jak w tytule – za chwilkę zobaczysz przepis na biszkopt, który zawsze wychodzi. Idealnie wyrośnięty, przyjemnie wilgotny w środku. Taki biszkopt wspaniale się nadaje do przełożenia wybranymi kremami i jest podstawą udanego i smacznego tortu.
Biszkopt, który zawsze wychodzi
    Porcji
                Składniki
            Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
        
    
        
        Reklama
    
    Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.