Typ dania
Rodzaj kuchni
Przepis z kolekcji
Składniki
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Tak jak w tytule – za chwilkę zobaczysz przepis na biszkopt, który zawsze wychodzi. Idealnie wyrośnięty, przyjemnie wilgotny w środku. Taki biszkopt wspaniale się nadaje do przełożenia wybranymi kremami i jest podstawą udanego i smacznego tortu.
Biszkopt, który zawsze wychodzi
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.