Typ dania
Rodzaj kuchni
Przepis z kolekcji
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Cytrynowe ciasto biszkoptowe z kremem na bazie mascarpone i białej czekolady z czerwoną porzeczką. Bazą do tego ciasta jest biszkopt o intensywnie cytrynowym smaku.
Jest to ciasto, które nie jest za słodkie i idealnie pasuje w letnie upały. Z przyjemnością zaserowowaliśmy je naszym sąsiadom podczas leniwej niedzieli spędzonej na tarasie.
Możesz je podać z porzeczkami ale też i inne sezonowe owoce będą tu idealnie pasowały.
Cytrynowe ciasto biszkoptowe z kremem i owocami
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.