Typ dania
Rodzaj kuchni
Przepis z kolekcji
Składniki
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Jabłkowa granola to jest coś, co tak dobrze smakuje, kiedy na zewnątrz jest chłodno. Na dodatek podane z lodami smakuje po prostu idealnie.



Granolę można przygotować z różnego rodzaju pestek, ziaren czy ulubionych orzechów, lubię jak wszystko tak dobrze do siebie pasuje, do tego cynamon i podczas pieczenia, w domu będzie unosił się niesamowity zapach.
Jabłkowa granola
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.