Typ dania
Rodzaj kuchni
Przepis z kolekcji
Składniki
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Jabłkowa granola to jest coś, co tak dobrze smakuje, kiedy na zewnątrz jest chłodno. Na dodatek podane z lodami smakuje po prostu idealnie.
![](/img/containers/pliki/przepisy/jablkowa-granola/bd52a11d4a6315926f1a6ff705803d53.jpg/59a3de0a7e7cc6da4420aaaee599b81a.webp)
![](/img/containers/pliki/przepisy/jablkowa-granola/3174c354de892d65d8e3ce763249d25e.jpg/c6404e68a4699b89915ac0b7059c7637.webp)
![](/img/containers/pliki/przepisy/jablkowa-granola/43ae2a92fc133cbe776d9ba89e495942.jpg/c3ad1db9ba3880de1f0d0e9d1ce86038.webp)
Granolę można przygotować z różnego rodzaju pestek, ziaren czy ulubionych orzechów, lubię jak wszystko tak dobrze do siebie pasuje, do tego cynamon i podczas pieczenia, w domu będzie unosił się niesamowity zapach.
Jabłkowa granola
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.