Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Ciasteczka… mnie zazwyczaj kojarzą się ze świętami, albo te maślane do gorącego kakao, kiedy byłam mała…. Nagle mała niespodzianka! Właścicielka magicznego notatnika pełnego mnóstwa sekretów przyszła do mnie z zapytaniem: "Kochasz gotować, prawda?" Moja odpowiedź: oczywiście! "To może zrobimy moje ulubione rollitos?" Moja reakcja… mało co nie skakałam po sam sufit! Bo jak może być inaczej, kiedy ktoś z takim doświadczeniem proponuje ci wspólne gotowanie?! Dla mnie to było małe marzenie! Kobieta, która gotując opowiada ci niesamowite historie, a przy tym ma tyle energii mając 83 lata, że uwierzcie mi na słowo powinniśmy chylić jej czoła! I tak oto za sprawą cudownej Pani babci i mojej powstały te ciasteczka! Cudownie delikatne w smaku i w swej teksturze! Dla mnie? Biją na łeb, na szyję nasze robione na maśle! Banalnie proste hiszpańskie, kruche ciasteczka <3
Składniki
Przygotowanie
Poniżej w formie zdjęcia.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.