Zapiekanka mięsno-ziemniaczana

Czas przygotowania 30 minut
Czas gotowania 30 minut
Liczba porcji 6
Typ dania
Reklama

Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!

Są takie dania, które lubię przygotowywać wtedy, kiedy wiem, że przyjdą do nas goście, albo wtedy, kiedy wiem, że nie chciałoby mi się gotować na następny dzień. To danie jest mięsne, jednogarnkowe i prosto z piekarnika. Fajne jest to, że można w nim przemycić mnóstwo warzyw i przypraw. Spód jest soczysty i aromatyczny natomiast wierzch zapiekanki jest bardzo kremowy i serowy.

Zapiekanka mięsno-ziemniaczana
Porcji

Składniki

Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama

Przygotowanie

Awatar
Lena Gryszko
Jestem inicjatorką PrzepisyTradycyjne.pl. Gotowanie jest moją pasją. Będąc jeszcze małą dziewczynką chętnie sięgałam po garnki. Kuchnia jest dla mnie miejscem, w którym czuję się wolna, zdaję się na swoją intuicję ale też i wiedzę. Uwielbiam karmić innych i być karmioną. Nie wyobrażam sobie życia bez dobrego jedzenia.
Dołącz do dyskusji
Tego przepisu jeszcze nikt nie skomentował. Może Ty rozpoczniesz dyskusję? Śmiało!
Dodaj komentarz

Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.