Typ dania
Rodzaj kuchni
Przepis z kolekcji
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Absolutnie łatwy i szybki przepis na babeczki, które zawsze się udają. Te babeczki zawsze mnie ratują, kiedy chcę szybko coś upiec, a nie mam za bardzo na to czasu.
Babeczki skrywają w środku nadzienie w postaci świeżych malin ale spokojnie możesz użyć też mrożonych. Na wierzchu babeczki mają polewę jogurtowo-czekoladową. Prawda jest taka: te babeczki szybko się piecze i szybko też znikają, bo są bardzo dobre, mięciutkie i w sam raz słodkie. Z poniższych proporcji wychodzi ok 10 sztuk babeczek.
Babeczki z malinami
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.