Typ dania
Rodzaj kuchni
Przepis z kolekcji
Składniki
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Taki szybki wypiek na wypadek jeżeli masz w kuchni ciasto francuskie, banany i trochę czekolady. Wychodzi z tego gorący, rozpływający się banan w chrupiącym cieście. Brzmi wystarczająco dobrze, żeby poświęcić 20 minut? 😀
Banan w cieście francuskim
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.