![](/img/containers/pliki/przepisy/banan-w-ciescie-francuskim/abe7eddf1cdc4aa49357d16f00800096.jpg/d6865ac86b784f74bfbbf0b6f76dba5d.webp)
Typ dania
Rodzaj kuchni
Przepis z kolekcji
Składniki
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Taki szybki wypiek na wypadek jeżeli masz w kuchni ciasto francuskie, banany i trochę czekolady. Wychodzi z tego gorący, rozpływający się banan w chrupiącym cieście. Brzmi wystarczająco dobrze, żeby poświęcić 20 minut? 😀
![](/img/containers/pliki/przepisy/banan-w-ciescie-francuskim/d0228befdfa304d8e3a807ba515c9641.jpg/83eb7b59e9b15a2fea0c9d23e6caf207.webp)
![](/img/containers/pliki/przepisy/banan-w-ciescie-francuskim/56cfc8c81e0dcc90fba401af3d690a6b.jpg/49c3ed601c8f370ba50f0ed39a3d1c1e.webp)
![](/img/containers/pliki/przepisy/banan-w-ciescie-francuskim/74b3a0004e9cc842d9099919c5d90e8e.jpg/c9b57d038fc12251936c9fbf3fc65f03.webp)
Banan w cieście francuskim
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.