Typ dania
Rodzaj kuchni
Przepis z kolekcji
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Rodzajów ciastek jest niezliczona ilość, są kruche, maślane, z cukrem lub bez. Mogą być cytrynowe, cynamonowe, ale te są migdałowe, chrupiące i bardzo smaczne, a na dodatek przepis jest bardzo prosty.
![](/img/containers/pliki/przepisy/biscotti/f73cce4b68f992a66d4f6f5ec6d09e60.jpg/d73277a66e37a40eef05047a017b720f.webp)
![](/img/containers/pliki/przepisy/biscotti/f38cb32b6fddd4856b63f09757c58456.jpg/947d64ca8d3a23a68327f5ecbf8f0cb1.webp)
Tym razem pomogła mi bratanica, Zosia miała mnóstwo frajdy podczas przygotowywania, a później wyrabiania ciasta. Ciastka migdałowe świetnie smakują, a przy okazji zapach migdałów rozchodzi się po całym domu.
Biscotti
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.