Chrupiący i maksymalnie dobry chlebek czosnkowy. Zrobisz go bardzo szybko i jestem pewna, że będzie Tobie smakował.



Chlebek czosnkowy
Składniki
- 80 g masła
- 50 g Sera Grana Padano
- 2 ząbki czosnku
- pęczek natki pietruszki
- sól
- ciabata
Przygotowanie
- Do miski dodaję miękkie masło, ser Grana Padano oraz przeciśnięty przez praskę czosnek.
- Natkę pietruszki drobno siekam i dodaję do miski.
- Przyprawiam solą i wszystko dokładnie mieszam.
- Ciabatę kroję na pół i porządnie smaruję masłem.
- Piecz przez około 7 minut w 180 stopniach.

Jeśli podoba Ci się ten przepis, udostępnij go. Dzięki! :-)@lenagryszko
Oznacz mnie na Instagramie 

Przepisy, które również mogą Cię zainteresować

O autorze posta:
Lena Gryszko Chcę zobaczyć jak Ci wyszedł przepis! Oznacz mnie na Instagramie @lenagryszko

Jestem inicjatorką PrzepisyTradycyjne.pl. Gotowanie jest moją pasją. Będąc jeszcze małą dziewczynką chętnie sięgałam po garnki. Kuchnia jest dla mnie miejscem, w którym czuję się wolna, zdaję się na swoją intuicję ale też i wiedzę. Uwielbiam karmić innych i być karmioną. Nie wyobrażam sobie życia bez dobrego jedzenia.

