Typ dania
Rodzaj kuchni
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Ciasto, które podbije każde podniebienie! Pierwsze skrzypce grają tutaj orzechy laskowe – to one zastępują mąkę pszenną, dzięki czemu ciasto jest bezglutenowe i maksymalnie orzechowe. Wisienką na torcie jest krem o delikatnym posmaku kawy. Ciasto, które banalnie szybko się robi, a efekt końcowy jest naprawdę zdumiewająco dobry!
Ciasto orzechowe (bezglutenowe) z kremem kawowym
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.