Typ dania
Rodzaj kuchni
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Ciasto pszczółka to przyjemne ciasto bez pieczenia, gdzie na spodzie znajdują się kruche ciasteczka kakaowe, a krem jest na bazie śmietanki, mascarpone, białej czekolady i brzoskwiń. A żeby było naprawdę "pszczółkowe" to koniecznie pamiętaj by zrobić pszczółki, idealnie do tego sprawdzi brzoskwinia, a reszta to już wedle uznania ;)
![](/img/containers/pliki/przepisy/ciasto-pszczolka/1bec5f8593624409750434e5eba7a91d.jpg/5135301ec38a7a4032b9fffca051971f.webp)
![](/img/containers/pliki/przepisy/ciasto-pszczolka/7ca0807406585d289b10b385a6516d62.jpg/328a15dbde1eeb41d93c52a1d449a9ac.webp)
![](/img/containers/pliki/przepisy/ciasto-pszczolka/fc70338235dc6064c563f98cacdb0a61.jpg/c787189d3232dd8def7ed7347f1f15e4.webp)
Ciasto pszczółka
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.