Typ dania
Rodzaj kuchni
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Ciasto pszczółka to przyjemne ciasto bez pieczenia, gdzie na spodzie znajdują się kruche ciasteczka kakaowe, a krem jest na bazie śmietanki, mascarpone, białej czekolady i brzoskwiń. A żeby było naprawdę "pszczółkowe" to koniecznie pamiętaj by zrobić pszczółki, idealnie do tego sprawdzi brzoskwinia, a reszta to już wedle uznania ;)



Ciasto pszczółka
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.