Grissini

Czas przygotowania 7 minut
Czas gotowania 10 minut
Liczba porcji 12
Typ dania
Reklama

Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!

Grissini to włoskie paluszki chlebowe, które nadają się jako przekąska, banalnie prosta i gotowa w kilka minut.

Każdy miłośnik kuchni włoskiej je po prostu uwielbia, a na dodatek możemy je przygotować na różne sposoby, ja przygotowałam z serem i przyprawami. Chrupiące pałeczki grissini są idealnym pomysłem na łatwą przekąskę do filmów czy seriali.

Grissini
Porcji

Składniki

Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama

Przygotowanie

Awatar
Lena Gryszko
Jestem inicjatorką PrzepisyTradycyjne.pl. Gotowanie jest moją pasją. Będąc jeszcze małą dziewczynką chętnie sięgałam po garnki. Kuchnia jest dla mnie miejscem, w którym czuję się wolna, zdaję się na swoją intuicję ale też i wiedzę. Uwielbiam karmić innych i być karmioną. Nie wyobrażam sobie życia bez dobrego jedzenia.
Dołącz do dyskusji
Tego przepisu jeszcze nikt nie skomentował. Może Ty rozpoczniesz dyskusję? Śmiało!
Dodaj komentarz

Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.