Typ dania
Przepis z kolekcji
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Grissini to włoskie paluszki chlebowe, które nadają się jako przekąska, banalnie prosta i gotowa w kilka minut.
Każdy miłośnik kuchni włoskiej je po prostu uwielbia, a na dodatek możemy je przygotować na różne sposoby, ja przygotowałam z serem i przyprawami. Chrupiące pałeczki grissini są idealnym pomysłem na łatwą przekąskę do filmów czy seriali.
Grissini
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.