Typ dania
Rodzaj kuchni
Przepis z kolekcji
Składniki
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Są takie chwile, kiedy ma się ochotę na coś dobrego ale za nic nie chce się spędzić w kuchni dłużej niż 5 minut. I wtedy odpowiedzią jest dip oliwny. Niby nic takiego, bo jest to połączenie kilku prostych składników ale tak smakuje, że z każdym kęsem chce się jeszcze więcej.
Pamiętam jak po zrobieniu tych zdjęć co chwilę maczałam chlebek w tym dipie i powolnie, w ciszy wyjadłam prawie całą miseczkę. Można również wykorzystać pieczywo, które zaczęło już twardnieć i podpiec je w piekarniku lub na patelni, dzięki temu nie marnuJEMY żywności.
Dip oliwny
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.