
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Już raz wspomniałam, że zakochałam się w kursie kulinarnym z Massimo Bottura – właściciela i szefa kuchni obecnie najlepszej restauracji na świecie. Pokazywałam moją interpretację burgera i uzupełnieniem, a bardziej dopełnieniem jest salsa verde, czyli zielony sos, który cudownie podkreśla smak mięsa.


Niech Cię nie wystraszy dodatek anchois, jest on praktycznie niezauważalny ale bardzo znaczący. Dzięki anchois sos nabiera charakteru, jest wyrazisty i dorównuje smakowi mięsa. Na blogu znajdziesz również przepis na bułki, ekspresowy wypiek. Na wypadek gdybyś skusiła się na przygotowanie burgera od samego początku do ostatniego okruszka :)
Jeżeli zdecydujesz się na przetestowanie tego przepisu, to daj znać na Instagramie❤️
Składniki
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.