Typ dania
Rodzaj kuchni
Przepis z kolekcji
Składniki
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Pasta jajeczna jest dobra na każdą okazję, ale szczególnie w Wielkanoc nie wyobrażam sobie śniadania bez niej. Możecie dodać do niej swoje ulubione składniki, ja dodałam rzodkiewkę i szczypiorek, które urozmaicają smak. Prosty sposób na wiosenne kanapki i dzień można zacząć ze smakiem ;)


Pasta jajeczna
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.