Typ dania
Rodzaj kuchni
Przepis z kolekcji
Składniki
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Nie umiem zliczyć ile razy w roku na śniadanie jemy szakszukę. Uwielbiam to danie z kilku powodów: robi się je szybko, płynne żółtka idealnie komponują się z chrupiącym pieczywem i sosem pomidorowym oraz za to, że wystarczy na stole postawić dużą patelnię wypełnioną szakszuką i każdy sam się obsłuży :) Szakszuka jest idealnym śniadaniem dla 2, 6 czy nawet 10 osób.
Szakszuka
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.