
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Jednogarnkowe danie w stylu meksykańskim z ulubionymi dodatkami: koniecznie awokado, świeża kolendra, porządny kleks kwaśnej śmietany i w końcu nachosy.


Danie, które idealnie pasuje na te dni, kiedy odwiedzają nas znajomi lub kiedy mam ochotę ugotować dużo dobrego jedzenia w krótkim czasie i mam nadzieję, że wystarczy na dwa dni (nigdy to się jeszcze nie udało bo jest to tak dobre :) )
Jeżeli ktoś jest wybitnie mięsożerny, to oczywiście tofu może zastąpić mieloną wołowiną. Natomiast gwarantuję, że podsmażone i chrupiące tofu cudownie się tu sprawdzi. Dodatek kukurydzy i fasolki wybitnie podkręcają smak. No i w końcu chrupiące nachosy, dojrzałe awokado i świeża kolendra – to wszystko powoduje, że w jednym garnku powstaje prawdziwa bomba smakowa.
Składniki
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.