Typ dania
Rodzaj kuchni
Przepis z kolekcji
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Wegetariańskie spaghetti bolognese pojawiło się w naszej kuchni dopiero wtedy, gdy nauczyłam się odpowiednio obchodzić z tofu. Sos wychodzi bardzo aromatyczny. Pokochałam ten przepis i wegetariańskie spaghetti w takim wydaniu bardzo często się u nas pojawia.



Podstawą tradycyjnego sosu bolognese jest właśnie aromatyczna wołowina opatulona pomidorowym sosem i mnóstwem przypraw. Natomiast jeżeli chodzi o wegetariańskie spaghetti bolognese, to najważniejsze jest przygotować tofu tak aby było perfekcyjnie doprawione: wyraźne w smaku i apetycznie chrupiące.
Wegetariańskie spaghetti bolognese
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.