
Typ dania
Rodzaj kuchni
Przepis z kolekcji
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Styczeń to miesiąc pieczonych warzyw. Uwielbiam do naczynia żaroodpornego powrzucać warzywa, odpowiednio je doprawić i wstawić do piekarnika. Zalet jest kilka: obiad robi się sam, w domu fajnie pachnie i mam czas na poleżenie na kanapie (dobra, to ostatnie to jakiś przebłysk moich marzeń :P )



Ziemniaki, kalafior, przyprawy i parmezan. Oczywiście też odrobina oliwy i całość wędruje do piekarnika.
Pieczone ziemniaki z kalafiorem
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.