![](/img/containers/pliki/przepisy/pieczone-ziemniaki/9a9fef4d83db4b08be0c4b84c3805b9e.jpg/e7a66e28be6e9756ec253a6568b2f663.webp)
Typ dania
Rodzaj kuchni
Przepis z kolekcji
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Pieczone ziemniaki z ziołami. Proste w przygotowaniu, a jakie dobre w smaku!
![](/img/containers/pliki/przepisy/pieczone-ziemniaki/4d9021ea8a7eb81551cf7f294a1d658c.jpg/72cf736cb444fc4a88c9ce955faf5bbd.webp)
![](/img/containers/pliki/przepisy/pieczone-ziemniaki/a9a24a67ba795fe63c94afbc88eb7360.jpg/702866acdc794e768a20fd1254f26ce2.webp)
![](/img/containers/pliki/przepisy/pieczone-ziemniaki/a60d73e86aa572ccde454b512ba86e32.jpg/c4b2865a77ef45e584064fb215316612.webp)
Ziemniaki należy porządnie oczyścić i cieniutko naciąć. Upieczone z dodatkiem świeżych ziół, soli i odrobiny oliwy będą stanowić idealny dodatek do obiadu.
Uwielbiamy kiedy pieczone ziemniaki są odrobinę z góry mocniej przypieczone – skórka jest wtedy bardziej chrupiąca. Jeżeli zdecydujesz się na przetestowanie tego przepisu, to daj znać na Instagramie :)
Pieczone ziemniaki
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.