
Typ dania
Rodzaj kuchni
Przepis z kolekcji
Składniki
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Rzadko kiedy sięgamy po białą kiełbaskę, ale jak się zbliża okres Wielkanocny, to biała jest u nas zawsze obecna. Najbardziej smakuje mi w najprostszej odsłonie. Tylko dwa składniki i kilkanaście minut, a powstaje porządne śniadanie albo obiad.


Dodam jeszcze tylko, że ostatnio w Lidlu znalazłam białe kiełbaski norymberskie bio. Są to małe, cieniutkie kiełbaski pakowane po ok. 8 sztuk w opakowaniu. Biała w porach najlepiej będzie smakowała jeżeli użyjemy właśnie cieniutkich, parzonych białych kiełbasek.
Biała w porach
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Treść oryginalna przepisu z 1910 roku
Niebawem :)
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.