Typ dania
Rodzaj kuchni
Przepis z kolekcji
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
W upalne dni chłodnik litewski z dodatkiem botwinki, świeżego ogórka gruntowego, ugotowanego jajka i ulubionym zsiadłym mlekiem jest prawdziwym zbawieniem. Prosty przepis na chłodnik litewski, jego przygotowanie zajmie nie więcej niż 20 minut! Z podanych proporcji wyjdzie 8 porcji.
Chłodnik litewski
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.