Typ dania
Przepis z kolekcji
Składniki
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Jajka zapiekane w kokilach uwielbiam podawać na śniadanie w szczególności kiedy przyjeżdżają do nas goście i zostają na noc :) Za każdym razem, kiedy je serwuję, to zbieram same pochwały. Jest to też ulubione śniadanie Bartka. Wszystko można przygotować już dzień wcześniej i wystarczy rano wstawić do piekarnika.
Najlepiej smakują z paluchami z ciasta francuskiego. Do tego możesz podać najzwyklejszą sałatkę, pokrojone owoce i uwierz mi, że śniadanie będzie na totalnym wypasie! <3
Jajka zapiekane w kokilach
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.