Makaron z tuńczykiem i oliwkami

Czas przygotowania 10 minut
Czas gotowania 20 minut
Liczba porcji 2
Typ dania
Reklama

Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!

Makaron z tuńczykiem, czarnymi oliwkami, sosem pomidorowym i z przysłowiową "wisienką na torcie" czyli anchois! Do tego całość posypana parmezanem. Uwierz mi, że polubisz taki makaron.

Tym razem w kuchni rządzi Bartek i jest to jedno z lepszych i bardziej popisowych dań w jego wykonaniu

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że ten makaron przygotujesz w zaledwie 15 minut! :)

Makaron z tuńczykiem i oliwkami
Porcji

Składniki

Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama

Przygotowanie

Awatar
Lena Gryszko
Jestem inicjatorką PrzepisyTradycyjne.pl. Gotowanie jest moją pasją. Będąc jeszcze małą dziewczynką chętnie sięgałam po garnki. Kuchnia jest dla mnie miejscem, w którym czuję się wolna, zdaję się na swoją intuicję ale też i wiedzę. Uwielbiam karmić innych i być karmioną. Nie wyobrażam sobie życia bez dobrego jedzenia.
Dołącz do dyskusji
Tego przepisu jeszcze nikt nie skomentował. Może Ty rozpoczniesz dyskusję? Śmiało!
Dodaj komentarz

Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.