Wege gulasz

Czas przygotowania 20 minut
Czas gotowania 45 minut
Liczba porcji 4
Reklama

Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!

Lubię sięgać po bakłażany, pomidory i papryki. A w wege gulaszu możemy wykorzystać w całości nawet te pomidory, które złapią już marszczącą skórkę oraz bakłażana, który stracił na jędrności.

Doprawione oliwą i podduszone na wolnym ogniu – tak powstaje gulasz warzywny, który idealnie smakuje i na ciepło i na zimno.

Wege gulasz
Porcji

Składniki

Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama

Przygotowanie

Awatar
Lena Gryszko
Jestem inicjatorką PrzepisyTradycyjne.pl. Gotowanie jest moją pasją. Będąc jeszcze małą dziewczynką chętnie sięgałam po garnki. Kuchnia jest dla mnie miejscem, w którym czuję się wolna, zdaję się na swoją intuicję ale też i wiedzę. Uwielbiam karmić innych i być karmioną. Nie wyobrażam sobie życia bez dobrego jedzenia.
Dołącz do dyskusji
Tego przepisu jeszcze nikt nie skomentował. Może Ty rozpoczniesz dyskusję? Śmiało!
Dodaj komentarz

Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.