Typ dania
Rodzaj kuchni
Przepis z kolekcji
Składniki
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Lubię sięgać po bakłażany, pomidory i papryki. A w wege gulaszu możemy wykorzystać w całości nawet te pomidory, które złapią już marszczącą skórkę oraz bakłażana, który stracił na jędrności.
Doprawione oliwą i podduszone na wolnym ogniu – tak powstaje gulasz warzywny, który idealnie smakuje i na ciepło i na zimno.
Wege gulasz
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.