Typ dania
Przepis z kolekcji
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Są takie dania, które lubię przygotowywać wtedy, kiedy wiem, że przyjdą do nas goście, albo wtedy, kiedy wiem, że nie chciałoby mi się gotować na następny dzień. To danie jest mięsne, jednogarnkowe i prosto z piekarnika. Fajne jest to, że można w nim przemycić mnóstwo warzyw i przypraw. Spód jest soczysty i aromatyczny natomiast wierzch zapiekanki jest bardzo kremowy i serowy.
Zapiekanka mięsno-ziemniaczana
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.