
Typ dania
Rodzaj kuchni
Przepis z kolekcji
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Chyba już wszędzie można dostać bataty. W każdym większym supermarkecie są bataty :) I dobrze! Bardzo je lubię: za to jak szybko i bezproblemowo można je przyrządzić i za ich smak.




Pieczone bataty
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Treść oryginalna przepisu z 1838 roku
Cut them across without peeling, in slices half an inch thick, broil them on a griddle, and serve them with butter in a boat.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.