 
                            
                        
                    
                                Typ dania
                                
                            
                        
                        
                            
                                Rodzaj kuchni
                                
                            
                        
                    
                            Przepis z kolekcji
                            
                        
                    
                    
                        
                    
                
                    
    
    
Reklama
                
            
                Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Chyba już wszędzie można dostać bataty. W każdym większym supermarkecie są bataty :) I dobrze! Bardzo je lubię: za to jak szybko i bezproblemowo można je przyrządzić i za ich smak.
 
            
        
    
        
            
                 
            
        
    
        
            
                 
            
        
    
        
            
                 
            
        
    
Pieczone bataty
    Porcji
                Składniki
            Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
        
    
        
        Reklama
    
    Przygotowanie
            Treść oryginalna przepisu z 1838 roku
        
    
    Cut them across without peeling, in slices half an inch thick, broil them on a griddle, and serve them with butter in a boat.
 
                        
                    
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.