Typ dania
Przepis z kolekcji
Składniki
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Eskalopki z piersi indyczej w kremowym, śmietanowo-koperkowym sosie. Przykład dania obiadowego, który zawsze wszystkim smakuje. Zawsze też pada pytanie o możliwość dokładki sosu – bo jest absolutnie bajeczny w smaku.
Sos śmietanowo-koperkowy wyjątkowo kojarzy mi się z moją babcią. Różne rodzaje mięs, które były duszone właśnie w tym sosie, to popisowy obiad w wykonaniu mojej babci. Nic więc dziwnego, że mam do tych smaków sentyment. Jak się okazuje nie tylko ja. I wygląda na to, że nasza Olivka też już polubiła ten smak.
Eskalopki indycze w śmietanowo-koperkowym sosie
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.