![](/img/containers/pliki/przepisy/nadziewane-kotlety-mielone/d12c61ea63affd4c8077a01b7a769e08.jpg/4436fe657147c0d3a079f218a0e3cbf1.webp)
Typ dania
Rodzaj kuchni
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Jest to unowocześniona wersja tradycyjnych kotletów mielonych. Po pierwsze są one pieczone, a nie smażone. Po drugie kotlety są nadziane pesto kolendrowym. Po trzecie, dzięki tym 2 wyżej punktom powstało tak dobre danie, że postanowiłam opublikować przepis na blogu :)
![](/img/containers/pliki/przepisy/nadziewane-kotlety-mielone/49976466ab46fcfecbe9a4d6beffc076.jpg/6cb257219c0130864972bc50f9b127de.webp)
Nadziewane kotlety mielone
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.