Paella

Czas przygotowania 20 minut
Czas gotowania 60 minut
Liczba porcji 4
Typ dania
Rodzaj kuchni
Reklama

Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!

Paella❤️ Efektem ubocznym naszych podróży jest to, że bardzo szybko przemycam do naszej kuchni nowe smaki. Pobyt w Hiszpanii bardzo szybko zaowocował: dawno nie czerpałam tak dużej radości z testowania nowych przepisów ❤️ W pierwszym rzucie hiszpańskich smaczków serwuję Wam paellę 🙌Paella jest sztandarowym hiszpańskim daniem. Istnieje wiele rodzajów Paelli: mieszane, warzywne, z owocami morza, z królikiem, z kurczakiem, z wieprzowiną czy ze ślimakami.

Reklama
Paella
Porcji

Składniki

Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama

Przygotowanie

Reklama
Awatar
Lena Gryszko
Jestem inicjatorką PrzepisyTradycyjne.pl. Gotowanie jest moją pasją. Będąc jeszcze małą dziewczynką chętnie sięgałam po garnki. Kuchnia jest dla mnie miejscem, w którym czuję się wolna, zdaję się na swoją intuicję ale też i wiedzę. Uwielbiam karmić innych i być karmioną. Nie wyobrażam sobie życia bez dobrego jedzenia.
Dołącz do dyskusji
Tego przepisu jeszcze nikt nie skomentował. Może Ty rozpoczniesz dyskusję? Śmiało!
Dodaj komentarz

Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.