Typ dania
Przepis z kolekcji
Reklama
Spieszy Ci się? Możesz pominąć wstęp!
Święta Bożego Narodzenia każdemu kojarzą się z czymś innym, ale ja nie wyobrażam sobie Świąt bez karpia na Wigilijnym stole.
A w dodatku w tak banalnie prostej marynacie na bazie majonezu , ziół, cynamonu i czosnku jest po prostu obłędny. Karpia można smażyć, gotować, ale ja zdecydowanie najbardziej lubię, kiedy jest upieczony.
Karp na Święta
Porcji
Składniki
Uwaga! Ilość składników dla tej liczby porcji została wyliczona automatycznie.
Reklama
Przygotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Gryszko.com – Bartosz Gryszko podanego przeze mnie adresu e-mail oraz adresu IP oraz korzystanie z plików cookie w celu ułatwienia uwierzytelniania i zamieszczania komentarzy. Oświadczam iż zapoznałem się z polityką prywatności ora regulaminem.